Domeinnaam te koop. Info via info @ bimpel.nl

Uw mening - slimmeenergiemeter.nl - slimme energie meter

Uw mening


Heeft u ervaring met slimme energiemeters of heeft u een mening? Deel het.

pagina 1 / 2 / 3
slimmerikje » 08-04-2012 om 03:45
ideaal een slimme meter? ik wil je nog wel eens horen als je na het plaatsen van zo meter je eindejaars afrekening ziet en veel moet bijbetalen. maar inderdaad het enige voordeel is dat je de energie/gas standen niet meer door hoeft te geven. maar gelukkig bestaat er nog zoiets als een agenda waardoor ik het niet vergeet. vraag je eens af waarom nederland opeens graag overstapt op een slimme energie meter. die ouwe krengen kunnen nog wel een halve eeuw mee. is er wel eens nagedacht geworden hoeveel zo slimme energie meter wel niet kost als apparaat? bedenk eens hoeveel huishoudens er zijn in nederland waar ze zo slimmerik willen plaatsen. dat zijn geen miljoenen euro maar miljarden en dat allemaal in het land van de bezuinigingen. zullen ze nou echt ons zo graag inzage willen geven in het verbruik van gas en energie? wat is nederland toch een sociaal land en maar bezuinigen overal en nergens. ik heb de slimme meter geweigerd en of dat dom of slim is.....
rik van zuijlenkom » 30-03-2012 om 13:22
Ik heb veel last de dataoverdracht van de slimme meter.Heel veel storing op de radio.Ik leg radiokontakten over de hele wereld.Nu kan ik mijn radio wel uitlaten. Zelfs op de middengolf is het onmogelijk om meer dan radio 5 en radio Maria te ontvangen , de rest is ratel ruis en een circelzaaggeluid van 30Khz tot boven de 50Mhz.
Sijts » 21-02-2012 om 12:11
Ideaal voor mij zo\'n ding! Dan hoef ik niet ieder jaar die meterstanden meer door te geven, wand dat vergeet ik bijna jaarlijks!bonk
F.J. Ververs » 20-02-2012 om 16:48
Ik pretendeer (iets) slimmer te zijn dan de hier opgehemelde "slimme energiemeter." Ik wil hem gewoon niet!
Op het moment dat overheid/instanties gaan zeggen dat het goed is voor mij moet je heel erg gaan oppassen.
f » 17-01-2012 om 18:57
no nergens voor nodig !
straks zeker stap 2 betalen wat je per maand gebruikt !!! in de wintermaanden 500 euro aftikken
die komen er bij mij dus niet in
Roel » 08-10-2011 om 16:23
Ik wil eigenlijk gisteren al zo'n ding, maar dan wel ééntje dat ik hem ook kan koppelen aan mijn eigen (domotica) software. Dan heb ik er echt wat aan.
Dan ook nog het liefst per groep. Dat zou leuk zijn. Maar dat zie ik dan weer niet snel gebeuren.
Anoniem » 16-09-2011 om 14:22
Dat er nog mensen zijn die hier met open ogen intrappen is mij een raadsel. Waarvoor zouden ze ten alle tijden mijn energiegebruik moeten kunnen weten. Hier kan niets goeds achter zitten en voor de mensen die het niet als een probleem zien: kijk over 5 jaar maar eens verder dan hebben we helemaal geen privacy meer en hangt er een slimme camera tot op je slaapkamer opdat het licht niet te laat uit gaat. Blijf je na waarschuwingen toch het licht tot 1 uur aanhouden dan zullen onze 'slimme' meterexpoitanten het wel voor u uit doen. Komop mensen wordt eindelijk eens wakker frusty en zorg dat we verantwoordelijk blijven voor ons eigen handelen ipv dat we het uit handen geven aan bedrijven en overheden die echt niet het beste met ons voor hebben. Wij zijn slechts hun melkkoe die zij met onsgoed vinden kunnen uitmelken.yes
Martin » 14-06-2011 om 12:04
Ik heb een slimme meter (zat standaard in mijn nieuwe huis).
De energie die de meter verbruikt is op rekening van de netbeheerder. Je betaald zelf dus geen extra energiekosten voor de meter.
Verder zie ik het nut van zo'n meter ook niet echt. Zolang ik niet realtime kan zien wat mijn energieverbruik is kan ik er dus ook niet op inspringen. Zuiniger leven gaat dus niet werken.
Joehoe, energieleverancier. Maak eens een apparaatje die MIJ laat zien wat mijn verbruik is! En dus niet achteraf op een website, maar realtime in de meterkast.
Jack van Brederode » 30-03-2011 om 14:14
Ik hoop maar, dat die meter écht slim is, zo dat hij ook de stroom meet die mijn zonnepanelen terugleveren aan het net.
Anders hoef ik hem echt niet te hebben, ga
mezelf toch niet de vingers snijden no
jop » 15-03-2011 om 18:23
komt er bij mij nie in gluurders